Echipa Nationala

Ianis Hagi: ”Cu Malta n-avem alta optiune decat victoria”

Romania se pregateste pentru al saselea meci din preliminariile EURO 2020, partida cu Malta programata duminica seara la Ploiesti.

Tricolorii n-au alta varianta decat victorie, orice ar rezultat echivaland cu dezastrul si eliminarea practic din cursa de calificare.

Despre meciul cu maltezii a vorbit si Ianis Hagi, jucator care a jucat din minutul 64 al meciului cu Spania, pierdut de Romania la Bucuresti, cu 1-2.

”Nu avem alta optiune decat victoria. Calificarea depinde tot de noi, trebuie sa castigam tot”, a spus Ianis Hagi.

Acesta mai spune ca meciul cu Spania trebuie dat uitarii.

”Acum trebuie sa privim spre viitor. Nu cred ca mai are rost sa vorbim despre meciul cu Spania, a trecut. Meciurile decisive le jucam acasa si nu avem de ce sa ne fie frica”, a mai spus tanarul international roman.

Acesta a mai spus ca simte un moment unic de fiecare data cand imbraca tricoul nationalei si ca tricolorii trebuie sa invinga indiferent de cum este stadionul, plin sau gol.

Romania ar putea juca fara spectatori cel putin un meci din urmatoarele doua, cu Norvegia sau Suedia, din cauza incidentelor care au avut loc la partida cu Spania.Ianis Hagi: ”Cu Malta n-avem alta optiune decat victoria”