Echipa Nationala

I-a scapat porumbelul! Stoichita l-a injurat pe Mutu ca pe maidan. Explicatia: ”Era doar o gluma”

Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF si selectionerul de forta majora al nationalei de tineret, a avut o iesire necontrolata la adresa lui Adrian Mutu dupa meciul cu Malta.

Aflat in sala de conferinta de la Giurgiu in asteptarea declaratiilor oficiale dupa meciul castigat de tricolorii U21 cu Malta, scor 4-1, Mihai Stoichita l-a injurat pe Adrian Mutu la modul suburban dupa ce a citit ceva pe telefonul mobil.

Stoichita nu si-a dat seama ca microfoanele salii de conferinta sunt deschise si ca toti cei prezenti in incapere aud ce tocmai a slobozeste pe gura.

O injuratura dintre cele pe care le auzim zi de zi de la oameni cu pretentii sau nu.

Ulterior Stoichita si-a cerut scuze pentru derapajul sau.

"Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite", a spus directorul tehnic al FRF.

”Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o”, a mai spus Stoichita.

Mutu a reactionat si el, intarind ideea ca totul a fost o gluma ca intre fosti fotbalisti.

”I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 repriza a doua”, a relatat Mutu la Telekomsport.

Se pare ca aceasta remarca i-a atras din partea lui Stoichita cuvintele pe care incercam sa le reproducem cat se poate: "F*** în gură, Mutule, dacă nu te dau afară!"

Injuratura, ca mod de exprimare, nu e straina de anturajul echipei nationale a Romaniei.

Ne amintim de episodul care l-a avut drept protagonist negativ pe fostul selectioner Cosmin Contra care, dupa ratarea unui penalty de catre George Puscas, l-a injurat pe acesta la fel de suburban.



I-a scapat porumbelul! Stoichita l-a injurat pe Mutu ca pe maidan. Explicatia: ”Era doar o gluma”