Echipa Nationala

Hagi si Popescu indeamna la prudenta

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

La 25 ani de la marea victorie a Romaniei impotriva Columbiei la Cupa Mondiala din Statele Unite, fostii mari internationali Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu au facut galerie unei noi generatii care ar putea duce fotbalul romanesc in elita.

“Bravo lor, felicitari! Ne-au facut fericiti. Speram sa fie in continuare la fel. Totul e frumos, dar echilibru si sa vina toate celelalte meciuri. Destinul, probabil e ceva care arata bine si speram sa fie in continuare frumos”, a comentat Hagi la iesirea din stadion.

“Cum nu se putea mai bine. Un rezultat nesperat. E important ca meciul de debut sa fie cu dreptul si e important sa fim atenti in continuare. Evolutia jucatorilor ne face sa gandim ca putem sa ajungem in semifinale. Eu as fi totusi cumpatat. De maine la munca, pentru ca ne asteapta un meci contra Angliei, care poate sa fie finala acestei grupe”, a spus si Popescu.

Romania a invins Croatia, cu 4-1, si suntem in carti pentru calificarea in semifinalele Campionatului European si implicit la Jocurile Olimpice din 2020.Hagi si Popescu indeamna la prudenta