Echipa Nationala

Hagi propune urmatorul decar pentru echipa nationala

Gheorghe Hagi a vorbit din nou cu amaraciune despre disparitia jucatorilor de creatie din fotbalul romanesc, dar asigura ca de la Viitorul se va ridica urmatorul decar al echipei nationale a Romaniei.

"Decarul a disparut, fratilor, a disparut. Nu se mai stie cine face diferenta in teren. Asta e fotbalul romanesc. Noi nu putem fi nordici, olandezi, nemti, belgieni. Suntem latini, creativi. Fotbal creativ, fantezie, si asta a disparut. De asta publicul e sarac, se uita la televizor si nu vede nimic", a spus Hagi in conferinta de presa dupa meciul cu Gaz Metan Medias (1-1).

"Eu am cinci decari, dintre care unul va conduce destinele echipei nationale. Eu creez decari. Decarul adevarat al echipei nationale e cel care isi castiga numarul zece, si-l asuma. Si atunci sa vedeti cum vine lumea la fotbal. Romania in 70 facea posesie, noi suntem latini, creatie, si trebuie sa jucam fotbal", a adaugat Hagi.

Fostul capitan al echipei nationale a vorbit si despre placerea de a evolua sub tricolor.

"Cea mai frumoasa echipa a mea a fost echipa nationala. La lotul national vii de placere, chiar daca se mai da o prima de calificare. Trebuie sa fii onorat ca joci pentru tara, sa fie o mandrie, dar sa joci. Echipa nationala a fost echipa mea de suflet. In acea generatie v-am facut fericiti, fratilor, de ce? Pentru ca am luptat si am castigat meciuri", a mai spus Hagi.



Hagi propune urmatorul decar pentru echipa nationala