Echipa Nationala

Hagi: "Noua conducere a FRF trebuie sa duca echipa nationala pe locul 3. [...] Spun ca asta ca un fost mare sportiv care se simte mic in Romania"

Gica Hagi a vorbit joi pentru prima oara despte noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu. "Regele" a spus ca nu va veni in noua echipa si ca el ar fi dorit sa participe la reconstructia fotbalului romanesc doar alaturi de Gica Popescu. Hagi i-a cerut lui Razvan Burleanu sa aduca echipa nationala pe locul 3 mondial si nu a fost de acord cu termenul de "Revolutie" lansat de acesta. Hagi a acuzat ca parintele lui Razvan Burleanu a actionat cu rautate dorindu-i lui Gica Popescu sa ramana in inchisoare si a afirmat ca "aschia nu sare departe de trunchi".

"E o munca pe zece ani, a dracu de grea. Noi am dus echipa nationala pe locul 4 in lume, el acum trebuie sa o duca pe locul 3, in patru ani, in sase ani sau in zece ani. Avand in vedere ca el a spus ca a venit Revolutia in fotbal dupa 24 de ani. In aia 24 de ani suntem si noi acolo, Generatia de Aur. Ce inseamna aceasta Revolutie? Noi am fost in astia 24 de ani si am adus cele mai mari performante din fotbal. Presedintele vechi a dus echipa pe locul 4 in ultimii 24 de ani. Ce inseamna aceasta Revolutie? Ce inseamna acesti 24 de ani? In acesti 24 de ani echipa nationala a avut trei mondiale si doua europene. Poate trebuia mai putini ani unde nu s-a facut", a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

"Mircea Sandu ca presedinte a facut si lucruri rele si lucruri bune. Nu ma acuzati ca am fost pro Mircea Sandu, pentru ca atunci cand am avut de criticat am criticat. Eu am fost cu Popescu, sunt in generatie cu Popescu. Cat Popescu sta la inchisoare si eu voi sta doar la televizor. Nu am nimic cu Burleanu, nu il cunosc, nu il stiu. Am fost in echipa cu Popescu, sunt si voi fi. Punct. In Generatia de noastra. Ziua de 4 martie a fost pentru mine o zi trista. Eu sunt in generatia aceea cere a muncit si a avut rezultate. Mircea Sandu trebuia sa fie mai puternic, ce sa facem mergem inainte, nu?" a mai declarat Regele.

"Din 4 martie am realizat ca nu e vorba de invidie, ci e ura si rautate. Astia suntem romanii, din pacate campania lui Popescu continua. Inca se mai duce, de ce oare ma intreb? Trebuie mai mult respect, pentru ca ramanem cu ura si rautatea. Respect pentru sportivi care au muncit si facut pentru Romania. Si parintele domnului presedinte sa fie atent cum vorbeste. Numai un om rau ii poate dori unui om ca Popescu, intr-o situatie dificila, sa ramana la inchisoare. Parintele lui Burleanu si-a dorit ca Popescu sa ramana acolo, asa a spus. Iar aschia nu sare departe de trunchi. Spun ca asta ca un fost mare sportiv care se simte mic in Romania", a incheiat Hagi.



Hagi: "Noua conducere a FRF trebuie sa duca echipa nationala pe locul 3. [...] Spun ca asta ca un fost mare sportiv care se simte mic in Romania"