Echipa Nationala

Grafic: Comparatie Romania - Armenia

Romania joaca sambata, de la ora 19:00, al doilea meci din preliminariile Cupei Mondiale 2018, pe terenul Armeniei. Privind imaginea de mai sus, realizata de Betano.com, se poate vedea dintr-o singura privire diferenta dintre cele doua echipe, una mai mult decat notabila.


Tara noastra este favorita la victorie in acest meci, chiar daca joaca in deplasare si are o cota de peste 2.0, in timp ce o surpriza a Armeniei are un multiplicator de peste 4.0. Partida beneficiaza de cote cu  Marja 0% pe Betano.com pentru pariurile 1, X sau 2.

Armenia nu s-a calificat vreodata la un turneu final mondial, in timp ce Romania are 7 participari din 20 de editii de Cupa Mondiala.

Tricolorii au de opt ori mai multe victorii decat armenii, luand in considerare doar calificarile la mondiale, in timp ce numarul infrangerilor este acelasi, 32. Iar lista ar putea continua, datele le puteti observa singuri mai sus.

Cert este ca Romania asteapta o calificare dupa 20 de ani la o Cupa Mondiala, iar pentru aceasta are nevoie ca de aer de o victorie in Armenia, dupa egalul din primul meci cu Muntenegru.



Grafic: Comparatie Romania - Armenia