Echipa Nationala

Gica Hagi are cale deschisa spre FRF

Gica Hagi se gandeste sa candideze la sefia Federatiei Romana de Fotbal, daca pe data de 3 iunie se va decide in instanta ca alegerile nu au fost valide.
VOT SONDAJ: Alegeti voi - Hagi sau Burleanu?

Gica Hagi a fost si este un aprig contestatar al actualului presedinte nevalidat, Razvan Burleanu. "Regele" facuse parte din echipa lui Gica Popescu si totul a cazut dupa ce chiar in ziua de dinaintea alegerilor "Baciul" a fost trimis la inchisoare.

Insa, o noua portita s-a deschis pentru Hagi. Avand numele si dorinta de a schimba in bine fotbalul, "Regele" asteapta la colt ca pe 3 iunie Tribunalul Bucuresti sa invalideze alegerile. El este sustinut si de tabara adversa a lui Burleanu, cea aflata practic si de partea lui Mircea Sandu.

[news-106760]

Deja primul pas legal fost facut. Pe 8 mai, Tribunalul a acceptat contestatiile cluburilor care afirma ca procedura de la alegerile din 5 martie nu a fost corecta. In frunte cu cei din Giurgiu, despre care se spune ca sunt sustinuti de Sandu, contestatari mai sunt Poli Timisoara si Corvinul Hunedoara.

Marian Iancu, de la Poli, a afirmat miecuri ca "Burleanu ar fi bine sa plece daca nu poate schimba nimic".

Dupa alegerile din 5 martie, Razvan Burleanu a facut mai multe modificari la FRF. A facut o noua organigrama, a anuntat infiintarea Cupei Ligii si a semnat mai multe contracte cu diverse firme, printre care si una de monitorizare a cifrelor jucatorilor echipelor nationale. Totul ar putea sa cada, insa, ca un castel de carti de joc.

Conflictul Hagi - Burleanu

Gica Hagi si Razvan Burleanu au avut deja un conflict. "Regele" a afirmat ca la FRF nu s-a schimbat nimic si ca Federatia sta sa se roage de diverse persoane sa accepte o functie. La randul sau, Burleanu l-a numit pe Hagi "un misogin cunoscut".

[news-105922]



Gica Hagi are cale deschisa spre FRF