Echipa Nationala

Gheorghe Hagi: “Aurul Romaniei sunt jucatorii tineri”

Gheorghe Hagi este primul om din fotbalul romanesc care a crezut in tineri si a investit in cresterea acestora, iar acum ne bucuram pentru victoriile de rasunet la Campionatul European de tineret.

“O echipa foarte buna a Angliei, cu multa personalitate, stiau ce joaca, dar ai nostri s-au sacrificat, au alergat si au facut o munca fara minge foarte buna. E destinul lor si sa dea Domnul sa le mearga mai bine ca noua”, a spus Gheorghe Hagi la Digi Sport.

“Am trait meciul ca orice suporter in tribuna. Am stat cu totii acolo si am suferit, iar la final a venit fericirea. Raman aici cu ei si-mi dau seama ca nu e o diferenta asa mare intre englezi si noi.

“Aurul Romaniei sunt jucatorii tineri. Daca vrei sa traiesti bine 100 de ani investeste in tineri. Mi-a spus-o cineva si am facut bine. Suntem fericiti, ne-au facut sa ne simtim mandri in fata tuturor, a englezilor, croatilor, francezilor a tuturor. O victorie mare pentru Romania.

“Acum sunt in linia a doua, probabil ca o sa ajung si in a treia cand voi avea nepoti. Ei sunt acum in fata. Jucatorul trebuie sa scrie istoria pe teren si ei au scris-o. Au un drum lung in viata. Sa tina picioarele pe pamant si sa le placa sa munceasca, sa fie modesti si sa fie foarte ambitiosi cand intra pe teren”, a concluzionat Gheorghe Hagi dupa victoria Romaniei cu Anglia, scor 4-2.



Gheorghe Hagi: “Aurul Romaniei sunt jucatorii tineri”