Echipa Nationala

Generatia de Aur sare la gatul lui Burleanu: "Un fatalau securist"

Daniel Prodan, unul dintre componentii Generatiei de Aur, are un confict deschis cu presedintele FRF, Razvan Burleanu. Prodan este pe lista celor care trebuie dati afara de la Federatie si ar cere 100.000 de euro pentru a pleca,  o suma pe care Burleanu nu doreste sa o plateasca. "Negocierile" sunt dure.

"Mi-a cerut sa ne despartim. Cind a vazut ca nu sint de acord si ii cer 100.000 de euro, acest fatalau securist m-a amenintat cu o presupusa plingere de viol, care ar fi fost facuta impotriva mea si in posesia careia ar fi intrat el. Cine este Burleanu sa se ia de Hagi? Nu ii este rusine acestui pusti obraznic?! L-a durut ca i-am spus adevarul, ca e un neica-nimeni? I-am zis in fata ca Gheorghe Chivorchian nu stie o boaba de limba engleza si ca nu are cum sa ne reprezinte acest om. Din acest moment ii declar razboi total si sa nu uite ca s-a pus cu baieti din Generatia de Aur a fotbalului romanesc", a spus Daniel Prodan pentru Fanatik.

Burleanu declarase anterior ca “Prodan are un comportament defaimator, aduce prejudicii de imagine forului pe care il conduc. A compromis atmosfera, se intinde o intreaga Siberie intre viziunea mea si cea pe care o are el in acest moment. Pe Prodan l-am anuntat astazi ca este demis si a cerut 100.000 de euro".



Generatia de Aur sare la gatul lui Burleanu: "Un fatalau securist"