Echipa Nationala

Gazonul, cel mai mare adversar al tricolorilor la meciul cu Suedia

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Dincolo de duelul cu formatia scandinava, una dintre cele 32 de participante la Cupa Mondiala din vara acestui an, principala grija a tricolorilor la partida de marti seara va fi gazonul de la Craiova.

Ploaia cazuta noaptea trecuta la Craiova a ingreunat si mai mult activitatea ingrijitorilor care lucreaza aproape in trei schimburi pentru asigurarea unui teren decent la ora jocului de marti seara (21:30).

Organizatorii au apelat la o improvizatie de ultima ora pentru a usca pe cat posibil suprafata de joc si folosesc ventilatoare de mare capacitate pentru a indeparta apa din gazon.

Din cauza gazonului aflat intr-o stare nu tocmai optima primul antrenament al echipei nationale a fost programat pe un teren sintetic din Craiova.

“Din ce am vazut si am auzit e clar ca se va rupe inca de la incalzire. Din pacate starea gazonului nu se ridica la frumusetea stadionului, dar speram ca in viitor sa se rezolve si aceasta problema”, a spus selectionerul Cosmin Contra intr-o conferinta de presa.

Acesta anticipeaza un meci de lupta cu Suedia si un efort mai mare din partea jucatorilor, dupa ce in Israel tehnicitatea jucatorilor nostri a fost excelent pusa in valoare de un gazon masa de biliard.

Partida amicala Romania – Suedia va fi live text pe onlinesport.ro marti seara de la 21:30.



Gazonul, cel mai mare adversar al tricolorilor la meciul cu Suedia