Echipa Nationala

Gabriel Tamas a primit interdictie de a parasi tara. A adormit pe scara blocului si a fost ridicat cu catuse

Amicalul Romania - Trinidad Tobago incepe cu un scandal. Gabriel Tamas, chemat de Victor Piturca pentru acest meci, a fost ridicat joi noaptea de Politie. El a fortat usa unui bloc si a adormit pe un pres. Tamas a ramas la sectia de Politie pana si-a revenit, iar de la ora 15:00 a fost anchetat, parasind unitatea abia seara.
VIDEO Tamas, beat, sparge usa unui bloc

21:00 Gabi Tamas si-a asumat faptele savarsite dar, Tinand cont de starea in care era, nu s-au finalizat cercetarile. Procurorul a decis aplicarea masurii de interdicTie de a nu parasi Tara timp de 30 de zile, fapta sa nefiind atat de grava incat sa fie retinut. El a fost asteptat, la iesire, de caTiva prieteni. Unul dintre ei l-a luat de mana si l-a dus catre un autoturism BMW X6. Tamas nu a vrut sa declare nimic. Sub ochiul sau stang era vizibila o vanataie. Conform unor surse, pana si-a revenit din aburii betiei, s-a certat cu politistii din sectie, a daramat obiectele de pe biroul unui comisar si nu a dorit sa discute cu organele de ancheta.

17:14 Tamas regreta cele intamplate, conform surselor din interiorul anchetei. Avocatul lui Tamas sustine ca nu trebuie exagerat, iar jucatorul va iesi, insa procedurile dureaza. Tamas nu va fi retinut, sustine avocatul sau, insa va avea dosar penal. Avocatul a inceput sa rada la intrebarea daca il doar mainile de la catuse.

16:30 La aceasta ora Tamas este interogat de un procuror.

14:30 West Bromwich Albion ia in calcul o amenda mare pentru Tamas sau chiar suspendarea.

UPDATE: In jurul orei 14:30 Tamas va fi audiat pentru ca nu s-a putut sta de vorba cu el pana acum. Politistii au rabdare sa se trezeasca, pentru ca Tamas va trebui sa dea declaratii. I se va intocmi dosar penal pentru ultraj, distrugere si tulburarea linistii publice. Ramaneti cu noi pentru detalii.

8:10 Jucatorul lui West Bromwich Albion (Anglia) a fost dus la sectie de politisti, dupa un scandal inceput pe o strada din Bucuresti. El ar fi facut scandal si ar distrus cateva bunuri in urma unei baute intr-un local din zona Floreasca.

Tamas a fortat usa unui bloc, la ora 7:50 dimineata, a intrat pe scara si a adormit pe presul unui locatar. El s-a chinuit minute bune sa sparga usa, dar pana la urma a trecut printr-un panou fix de langa usa.

Jucatorul a fost trezit din somn de proprietarul apartamentului care s-a trezit in fata sii cu un "om al strazii", Tamas a devenit agitat. Administratorului blocului spune ca era beat sau drogat. A spart un geam de la scara de acces a cladirii, iar un locatar a sunat la 112.

A venit Politia si l-a dus la Sectia 1 pentru declaratii, acolo unde se afla si acum. Inainte de a-l ridica, politistii i-au oferit o cafea, insa jucatorul a reactionat negativ si a fost incatusat pentru a fi dus la sectie.

Tamas va fi acuzat pentru distrugere si va fi pus sa repare daunele.

Victor Piturca l-a exclus din lotul pentru Trinidad Tobago.



Gabriel Tamas a primit interdictie de a parasi tara. A adormit pe scara blocului si a fost ridicat cu catuse