Echipa Nationala

Florin Bratu nu mai pregateste nationala de tineret. Marti va fi anuntat noul selectioner la U21

Nationala de tineret U21 a Romaniei nu-l mai are pe Florin Bratu in postul de selectioner, anunta Federatia Romana de Fotbal.

Federatia Romana de Fotbal si selectionerul Florin Bratu au convenit, de comun acord, sa nu prelungeasca colaborarea.

In varsta de 42 de ani, Florin Bratu a preluat selectionata U21 in august 2021 si a strans pe banca acesteia 8 meciuri de pregatire, avand un bilant de 2 victorii, 2 egaluri si 4 infrangeri.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, in urma consultarilor din cadrul Comisiei Tehnice, va inainta presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selectioner al Romaniei U21.

Acesta va fi prezentat, marti, cu incepere de la ora 13 la Casa Fotbalului impreuna cu noul selectioner al nationalei U20.

"Ii multumim lui Florin Bratu pentru intreaga activitate, a preluat echipa nationala de tineret intr-un moment important, in perioada de pregatire a unui Campionat European de mare impact pentru aceasta generatie, pentru fotbalul romanesc, si, in ciuda unor rezultate mai putin bune, consider ca a reusit sa implementeze multe lucruri pozitive in mandatul sau.

"Chiar daca drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur ca Florin va ramane unul dintre marii sustinatori ai tricolorilor pe mai departe. Ii urez mult succes in cariera, pentru ca stiu ca este un antrenor talentat care poate influenta in bine cariera multor jucatori!", se arata intr-un comunicat al FRF.



Florin Bratu nu mai pregateste nationala de tineret. Marti va fi anuntat noul selectioner la U21