Echipa Nationala

Explicatiile lui Contra pentru egalul cu Muntenegru

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Selectionerul Cosmin Contra a explicat ca cele doua accidentari suferit de Chiriches si Pintilii I-au dat peste cap planul tactic in meciul de vineri seara cu Muntenegru si ca in partida viitoare, cu Serbia, va incerca sa schimbe partitura tactica.

“E urat sa joci fara spectatori, dar nu pot sa nu fiu multumit…poate de ultimele minute cand am avut un om in plus. Am prevazut un joc in care ei s-au aparat in jumatatea proprie, trebuia sa jucam repede mingea dintr-o parte in alta. Au jucat agresiv si n-am reusit sa desfacem apararea lor”, a spus Contra la Pro Tv.

“Am avut momente in care ne-am precipitat. E greu daca n-ai prospetime, limpezime si inspiratie pe faza de atac. Nu pot reprosa nimic baietilor, au dat totul. Mergem la Belgrad si incercam sa facem un rezultat bun. E clar ca niciun meci nu seamana cu celalalt. Am fost fortat la doua schimbari”, a adaugat selectionerul Romaniei.

Chiriches, accidentare mai grava decat se credea

“Chiriches pare mai grav decat Pintilii. Pacat ca a fost o accidentare care mi-a dat planurile peste cap si n-am mai avut nicio schimbare ofensiva pe ultimele 15 minute. Daca nu se accidenta Pintilii urmatoarea schimbare era Tucudean si atacam cu doua varfuri”, a mai spus Contra.

“Mergem la Belgrad sa incercam sa jucam la fel, poate cu o alta partitura tactica. Calitatea jucatorilor sarbi este mult mai mare decat a celor din Muntenegru”, a prefatat selectionerul Romaniei partida de luni seara cu Serbia.



Explicatiile lui Contra pentru egalul cu Muntenegru