Echipa Nationala

Emre i-a pupat mana lui Hagi!

Emre Belezoglu, capitanul echipei nationale a Turciei, a facut un gest impresionant înaintea meciului cu România, în momentul în care l-a zarit pe Gica Hagi.

Fotbalistul echipei Atletico Madrid s-a îndreptat catre Hagi si i-a pupat mâna în semn de apreciere pentru lucrurile bune pe care le-a facut pentru el.
 
Hagi si Emre au fost colegi la Galatasaray, pe când turcul era doar un pusti cu probleme. Hagi a reusit sa-l aduca pe Emre cu picioarele pe pamânt, iar acesta i-a ramas recunoscator.

"Când ma gândesc la Hagi, ma gândesc la o persoana extrem de importanta pentru viata mea, nu doar la un mare fotbalist. Este o legenda pentru mine. Am învatat foarte multe lucruri când am jucat alaturi de el. Hagi a fost un jucator fantastic, probabil ca a fost cel mai bun coechipier al meu", a declarat Emre.

Echipa nationala a României a câstigat meciul cu Turcia, scor 1-0, dupa un gol marcat în prima repriza de Gicu Grozav cu un sut din afara careului.
 
Dupa trei runde, România ocupa locul 2 în grupa D, cu 9 puncte, la fel ca Olanda.
 
România va disputa urmatorul meci cu Olanda, pe 16 octombrie, de la ora 21:00. Tot la aceasta data Turcia va întâlni în deplasare Ungaria.



Emre i-a pupat mana lui Hagi!