Echipa Nationala

Edward Iordănescu trage un semnal de alarmă după amicalul cu Irlanda de Nord: ”Avem probleme”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selecționerul Edward Iordănescu a tras primele concluzii la cald după amicalul cu Irlanda de Nord (1-1).

”A fost un test foarte util împotriva unui adversar pe care l-am studiat, o echipă foarte arțăgoasă, au venit determinați. Singurul reproș e că mi-aș fi dorit să joace mai mult și să nu fragmenteze jocul.

”Puteam mai mult și am demonstrat asta. Au fost mai multe teme pe care le-am urmărit. Ne-a interesat să facem mai multe ajustări și corecții, dar da am făcut și anumite încercări. Cred că sunt momente în care ne permitem să încercăm. Nu este ușor să joci cu un fundaș de picior drept în partea stângă.

”Atunci când joci la club și ai tonus bun, vii bine la echipa națională. Avem probleme. Mi-e foarte greu să dau minute la o echipă calificată la EURO. Mi-aș fi dorit o altă consistență, să avem mai mare rapiditate la circulația balonului.

”Încrederea mea în acest grup e totală, dar trebuie să fim atenți la ce alegeri vom face. Așteptăm mai multe lucruri concrete, clare, dar nu pot să reproșez ceva unor jucători care au făcut cinste României în urmă cu trei luni”, a declarat selecționerul Edward Iordănescu la Prima Tv.

Iordănescu a mai spus că la meciul cu Columbia din 26 martie trebuie să ne așteptăm la mai multe schimbări în primul ”11” al României.

Acesta i-a nominalizat pe Rațiu și Moldovan ca posibile apariții în echipa de start la meciul de la Madrid din 26 martie.



Edward Iordănescu trage un semnal de alarmă după amicalul cu Irlanda de Nord: ”Avem probleme”