Echipa Nationala

Edward Iordănescu merge pe continuitate la echipa națională

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selecționerul naționalei de fotbal a României a vorbit într-un interviu pentru FRF TV înaintea primelor meciuri din 2024, cu Irlanda de Nord și Columbia, ambele cu caracter amical.

“Putem vedea băieţii la joc în aceste meciuri amicale, să intervenim unde este nevoie. Sunt extrem de îngrijorat de situaţia jucătorilor care nu joacă la echipele lor. Eu le-am dat încredere unor jucători şi au confirmat.

”Sunt şi alte nume pe care le monitorizăm. Trebuie să mergem pe stabilitate, omogenitate. Mizăm mult pe jucătorii noştri din străinătate. Sunt jucători care pot apărea în lot. Suntem cu ochii larg deschişi.

”Echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc, care încă suferă şi cu toţii ne dorim ca această competiţie să-şi ridice nivelul, ceea ce este un lucru esenţial”, a declarat Edward Iordănescu.

Selecționerul naționalei României a vorbit și despre filmul ”În inima naționalei” care prezintă povestea calificării tricolorilor la Campionatul European din vara acestui an.

“Mă bucur că românii vor vedea cum și cât s-a muncit pentru această calificare. E o surpriză și pentru băieți, nu au știut de acest film. Eu am știut, dar am uitat, atenția mea a fost strict pe organizarea meciurilor”, a mai spus selecționerul.



Edward Iordănescu merge pe continuitate la echipa națională