Echipa Nationala

Edward Iordanescu despre problemele de la nationala: “Parca eram spital, nu echipa de fotbal”

Pentru Romania urmeaza, marti seara (20:45), al doilea meci amical din acest an, la Netanya. Un meci pe care il vom sustine in conditii cu totul speciale din cauza problemelor de sanatate acuzate de mai multi dintre jucatorii convocati.

“Suntem in fata unui nou test. Personal asteptam aceasta actiune. Am venit cu entuziasm, pentru ca trebuie sa ne testam, sa vedem unde suferim si sa ne imbunatatim. Din pacate factorii externi au afectat starea de spirit si deciziile pe care le-am luat.

“De la meciul cu Grecia am mai pierdut sase jucatori, patru cu covid. Am apelat la doi jucatori tineri, la Petrila si Olaru. Am venit cu emotie aici, in ziua deplasarii am mai facut o testare la Bucuresti, aici la aeroport inca o testare. Din fericire am primit vesti bune. Dintre jucatorii cu viroza si gripa am reusit sa recuperam doi. Speram sa avem 23 de jucatori pe foaie la ora jocului”, a declarat Edward Iordanescu intr-o conferinta de presa.

“Am avut trei focare diferite, de gripa, viroza si covid. Doctorul a spus ca n-a vazut asa ceva in toata cariera. Am avut cate 4-5 jucatori inchisi in camera, li se punea mancarea la usa. Parca eram spital, nu echipa de fotbal si cantonament. Se schimba starea de la o ora la alta. Cativa jucatori s-au simtit mai bine si au iesit pe teren, dupa care au intrat iarasi in izolare.

“Incercam sa dam minute si celor care au jucat mai putin. Pentru noi contextul este dezastruos si nu m-am gandit ca vom avea o asemenea situatie. Incercam sa corectam ce a fost gresit la meciul cu Grecia. Raman increzator ca aceasta echipa are capacitatea sa creasca intr-un timp relativ scurt.

Vlad Chiriches

“Trebuie sa avem o daruire mult mai mare, sa fim mai agresivi. Ne dorim sa castigam si vom face tot posibilul sa facem asta”, a spus si capitanul echipei nationale.



Edward Iordanescu despre problemele de la nationala: “Parca eram spital, nu echipa de fotbal”