Echipa Nationala

Edward Iordanescu a spionat Elvetia la Cupa Mondiala. Concluzia selectionerului: "Va fi foarte greu"

Elvetia a parasit Cupa Mondialia din Qatar in faza optimilor de finala, invinsa categoric de Portugalia (6-1), dar Edward Iordanescu spune ca nu trebuie sa ramanem cu impresia falsa dupa acest meci.

"Nu trebuie sa facem greseala sa cadem in capcana de a ramane cu ultima impresie in ceea ce inseamna evolutia Elvetiei in Qatar. Este o echipa organizata si disciplinata. Ce s-a intamplat acum cred ca a fost un accident", a declarat Edward Iordanescu la Digisport.

Selectionerul nationalei Romaniei mai spune ca mentalitatea trebuie schimbata in perspectiva preliminariilor pentru EURO 2024, daca vrem sa avem o sansa de calificare.

"Elvetia este la alt nivel, o echipa matura, definita, dar si noi avem sansa noastra. Trebuie sa plecam cu alta gandire, alta mentalitate. Daca plecam cu ideea sa mergem la ciupeala, atunci va fi foarte greu", mai crede Edward Iordanescu.

Romania va intalni Elvetia pe 19 iunie (in deplasare) si pe 21 noiembrie (acasa) in ultima etapa din preliminariile pentru EURO 2024.

Tricolorii vor debuta la 25 martie in deplasare cu Andorra.



Edward Iordanescu a spionat Elvetia la Cupa Mondiala. Concluzia selectionerului: "Va fi foarte greu"