Echipa Nationala

Edi Iordănescu se agață de clasament: ”Să nu uităm că suntem pe locul doi”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

România ocupă într-adevăr locul al doilea în campania de calificare la Campionatul European, dar în realitate n-am învins pe nimeni care să conteze cu adevărat.

Tricolorii au învins Andorra și Belarus, remizând în ultimele trei meciuri disputate.

Ultima prestație contra Israelului a fost sub orice așteptare în pofida interesului mare din partea fanilor prezenți pe Arena Națională.

Edward Iordănescu, selecționerul României, are însă misiunea de a califica echipa la Campionatul European și pare preocupat mai puțin de joc atâta timp cât scopul este atins.

”Suntem conştienţi că trebuie să ne ridicăm la nivelul exprimării. Ne-am dorit trei puncte cu Israel, am avut o primă repriză în care nu pot să fiu nemulţumit de echipa, dar în repriza a doua am gestionat prost, am coborât mental, ne-am pierdut repere şi am intrat într-un joc deschs.

”Rămânem pe locul doi, suntem neînvinşi, trebuie să credem, sunt lucruri îmbunătăţite faţă de trecut. Seceta de performanţă apasă, lumea nu mai are răbdare, apar nemulţumiri.

”Jucătorii, foşti jucători care au făcut performanţă, fac declaraţii şi ajuns la urechile băieților. Toate apasă pe umerii lor şi nu reuşim să gestionăm cum trebuie presiunea”, a declarat Iordănescu.

Schimbări anunțate cu Kosovo

Selecționerul a mai spus că la meciul de marți seara (ora 21:45) vor fi mai multe schimbări în primul ”11”.

”Avem nevoie de energie. Aşteptăm să fie un meci mai greu decât cel cu Israel, ei vin să-şi joace ultima carte", a spus Iordănescu.

Acesta mai crede că la meciul de marți seara nu vor mai fi prezenți atât de mulți spectatori ca la partida cu Israel.

”Probabil că nu se va umple Arena Naţională, e marţi seara, orâ tărzie, e şcoală a doua zi. Dar indiferent câţi suporteri vor veni, sper să-i mulţumim”, a concluzionat Edward Iordănescu.

 


Edi Iordănescu se agață de clasament: ”Să nu uităm că suntem pe locul doi”