Echipa Nationala

Dragos Grigore, capitanul Romaniei: "Nu ne permitem sa pierdem puncte acasa". Ce spune despre Lewandowski

Pentru al patrulea meci in aceasta campanie de calificare fundasul Dragos Grigore va purta banderola de capitan la echipa nationala a Romaniei.

Grigore a vorbit, joi seara, intr-o conferinta de presa despre meciul cu Polonia de vineri seara din preliminariile Cupei Mondiale si despre misiunea de a face marcaj la Robert Lewandowski, unul dintre cei mai mari atacanti ai Europei in acest moment.

"Au fost zile normale pentru noi. Ne asteapta un meci foarte important. Mai sunt destule partide pana la finalul campaniei, dar cel mai important este cel de maine seara. Ne dorim sa facem un meci bun, iar la finalul celor 90 de minute sa fim bucurosi. Sunt sigur ca vor intra in teren cu gandul de a castiga meciul. Va fi un meci foarte dificil, foarte greu. Speram sa ne ridicam la cel mai inalt nivel si sa le facem fata cu brio", a spus Grigore.

Intrebat daca s-a pregatit in mod special pentru a-l marca pe Lewandowski, fundasul nostru a raspuns ca zilele premergatoare meciului au fost normale si ca nu a facut nimic iesit din comun.

 "Cred ca nu mai are niciun rost sa-l prezint pe Lewandowski, un jucator foarte bun. Ma pregatesc si ne pregatim pentru intreaga echipa a Poloniei. Ma bucura revenirea lui Vlad Chiriches la echipa nationala si sper sa facem un cuplu bun maine seara, daca vom juca maine seara. Sa demonstram ca avem valoare", spune Grigore.

Cu toate acestea, capitanul echipei nationale recunoaste ca in sanul primei reprezentative se simte o presiune inaintea dificilului joc cu Polonia.

"Se simte o oarecare presiune. Zilele de antrenament au fost la fel. Nu ne mai putem permite sa pierdem puncte acasa, deja am facut-o contra Muntenegrului. Ne dorim ca maine sa fim intr-o forma buna si sa putem castiga meciul de maine seara", crede Grigore.

Banderola de capitan il motiveaza

"Urmeaza al patrulea meci in care voi purta banderola de capitan. Inca de la inceputul campaniei am incercat sa fiu acelasi, incerc sa dau incredere coechipierilor si tuturor celor care au incredere in mine", a spus Grigore despre responsabilitatea pe care o are in calitate de capitan al echipei nationale.

Meciul Romania-Polonia va fi live text pe onlinesport.ro, vineri seara, de la 21:45.



Dragos Grigore, capitanul Romaniei: "Nu ne permitem sa pierdem puncte acasa". Ce spune despre Lewandowski