Echipa Nationala

Dragomir anticipeaza un succes cu Ungaria

Pentru Dumitru Dragomir lucrurile sunt cat se poate de simple inaintea meciului pe care nationala Romaniei il va disputa, vineri seara, impotriva Ungariei in preliminariile Cupei Mondiale.

Presedintele LPF crede ca Romania se va impune cu cel putin 1-0 si ca va ajunge in cele din urma la barajul pentru calificarea la turneul final.

"E normal sa ne calificam, avem campionat mai puternic decat Ungaria, jucatori mai buni, chiar si stadion mai frumos si gazon nou. Simt ca vom merge la baraj, dar daca nu reusim nimic acolo, degeaba mergem. Acolo se vede valoarea. Eu cred ca vom invinge Ungaria cu cel putin 1-0. Se gaseste unul sa o bage in poarta. Va fi mai greu daca nu batem Ungaria insa, mult mai greu cu Turcia, pentru ca vor avea si ei sanse la baraj", a spus Dragomir intr-o conferinta de presa.

Oficialul de la LPF mai crede ca Arena Nationala se va dovedi neincapatoare la meciul de vineri seara si ca s-ar cumpara chiar si 200.000 de bilete daca ar exista o asemenea cerere.

"Eu cred ca pana vineri si daca vor fi 200.000 de bilete se vand toate. Cu Ungaria nu mai ramane un loc liber pe stadion. Are dreptate si Mutu cand spune ca ar fi venit multi oameni sa-l vada pe el. Asa este. Daca nu vom invinge Ungaria insa, cred ca stadionul nu va fi nici jumatate la meciul cu Turcia. Nu ma tem de incidente la acest meci, noi suntem fratii ungurilor, daca ne-am inteles sute de ani aici in zona, de ce sa nu ne intelegem cateva zeci de minute?", a mai spus Dragomir.



Dragomir anticipeaza un succes cu Ungaria