Echipa Nationala

Dorinel Munteanu vede o selectie pe pile la nationala: "Ce cauta stelistii?"

Dorinel Munteanu, fostul antrenor si jucator al Stelei, sustine ca actualii fotbalisti din Ghencea sunt convocati pe pile de Victor Piturca la echipa nationala.

Prezenta lui Cristi Tanase în lotul nationalei l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu. Acesta îl acuza pe Piti ca face echipa pe pile si ca nu-si poate uita trecutul ros-albastru.
 
În plus, Dorinel Munteanu este de parere ca Steaua nu traverseaza o forma prea buna pentru a da sapte jucatori la nationala.

"Am vazut în dublele cu Fener si Inter un Sânmartean dispus la efort, care a facut ambele faze, eu cred ca trebuia sa fie în lot. Nici Tanase nu face ambele faze ale jocului, cred ca a decis vârsta, probabil de asta a fost ales, dar la jocurile cu Estonia si cu Andorra trebuia chemat Sânmartean. Probabil ca jucatorii de la Steaua au fost urmariti mai îndeaproape. Steaua nu a dovedit o forma deosebita ca sa ne bazam pe ea, sa fie scheletul echipei nationale. Sunt foarte departe de acest moment". a spus Dorinel la Dolce Sport.

"Cred ca domnul Piturca trebuie sa gaseasca solutii peste tot, dar sub nici o forma scheletul Stelei nu poate fi scheletul echipei nationale. Asa a fost întotdeauna, Steaua era pe locul sase, dar avea jucatori chemati la nationala, asa e strategia la noi, sunt lucruri care sunt mai mult de suflet decât de altele", a mai spus Dorinel.



Dorinel Munteanu vede o selectie pe pile la nationala: "Ce cauta stelistii?"