Echipa Nationala

Doi fosti internationali ridica vocea: "Nu era momentul pentru un selectioner strain"

Gabi Balint si Marius Lacatus, fosti colegi la Steaua si la echipa nationala a Romaniei, sunt de parere ca nu era momentul potrivit pentru numirea unui selectioner strain in acest moment al fotbalului romanesc.

"Incep sa cred ca aducerea lui Daum nu a fost un lucru bun, pentru ca noi n-avem super jucatori care sa aiba nevoie de un antrenor strain cu o alta mentalitate. Nu era momentul acum", a spus Balint la Digi Sport.

"Aveam nevoie de un antrenor roman care sa le dea timp, sa aiba rabdare. De unde sa ia jucatori? Sa ne uitam la ce fotbal avem in tara. El nu a antrenat pana acum la echipa nationala", a adaugat Balint.

Balint a fost completat si de fostul sau coleg Marius Lacatus.

"Nu cred ca era neaparat nevoie de un antrenor strain. Un antrenor ar fi putut obtine cel putin tot atatea puncte", a spus Lacatus.

"Mi-as fi dorit sa vad o echipa nationala bine organizata din punct de vedere tactic, o echipa nationala cu jucatori dispusi la efort, poate dublu fata de ceea ce ofereau jucatorii. Mi-as fi dorit sa vad si mai multa agresivitate si incredere. Au intrat pe teren ca mieii la taiat", a adaugat "Fiara".



Doi fosti internationali ridica vocea: "Nu era momentul pentru un selectioner strain"