Echipa Nationala

Doi dintre eroii meciului cu Columbia din 1994 au ajuns sa nu-si mai vorbeasca

Sursă foto: https://twitter.com/WorldCupPhotos1

Relatia dintre Gheorghe Hagi si Florin Radu Raducioiu s-a racit in ultima vreme din cauza unei declaratii a fostului mare atacant.

Raducioiu a vorbit in presa din Italia despre Ianis Hagi, spunand ca fiul fostului sau coechipier de la echipa nationala n-ar face fata unui campionat ca Serie A.

“Este inconstant si nu cred ca e pregatit pentru Lazio”, a spus Raducioiu despre fiul lui Hagi, pe care l-a numit “dragul meu prieten si colegi in marile batalii din fotbal”.

Declaratia lui Raducioiu nu a ramas fara ecou si Hagi senior se pare ca s-a suparat pe fostul sau coechipier de la nationala.

“E o problema deja, pentru ca eu l-am sunat pe Gica de Paste si nu mi-a raspuns. Dupa care i-am lasat un mesaj vocal, pe care l-a ascultat si nu mi-a raspuns. Asta ma face sa cred ca e un pic suparat pe mine. Pentru mine ramane un prieten extraordinar”, a spus Raducioiu la Telekom Sport.

Acesta mai spune ca nu se simte vinovat si ca abia asteapta sa-l reintalneasca pe Hagi pentru a clarifica situatia.Doi dintre eroii meciului cu Columbia din 1994 au ajuns sa nu-si mai vorbeasca