Echipa Nationala

Denis Alibec in pericol sa rateze prezenta la EURO 2016

Atacantul Denis Alibec risca sa fie lasat in afara lotului pentru turneul final al Campionatului European din cauza unei probleme la mana stanga.

Calcat pe mana de un adversar in timpul unui meci oficial, asa cum a declarat antrenorul Marius Sumudica de la campioana Astra Giurgiu, Alibec a evoluat in finalul sezonului cu un bandaj fara a fi impiedicat sa marcheze pe banda rulanta.

Selectionerul Anghel Iordanescu i-a transmis insa acestuia sa-si rezolve problema pana cand va anunta lista finala a jucatorilor pentru EURO 2016, pentru ca nu vrea sa riste o reaccidentare chiar in timpul turneului din Franta.

Sumudica insista ca jucatorul a primit in scris din partea unui medic specialist de la Spitalul Militar ca poate juca fotbal fara probleme si ca operatia poate fi amanata pana dupa Campionatul European.

Antrenorul Astrei a mai povestit la Dolce Sport ca Alibec este bulversat de situatia creata: "Aproape plangea dupa ce domnul Iordanescu i-a transmis ca nu va mai face parte din echipa nationala, daca va lipsi mai mult de trei sau patru zile dupa operatie si nu va putea alerga imediat".



Denis Alibec in pericol sa rateze prezenta la EURO 2016