Echipa Nationala

Decarul propus de Sumudica la nationala: ”Cred ca e unic in lume”

Sursă foto: https://twitter.com/hai_romania

La echipa nationala numarul zece a ajuns o povara purtata la ultimele meciuri de Gheorghe Grozav sau Alexandru Maxim, insa antrenorul Marius Sumudica are o alta varianta.

”Nici nu stiu...se mai joaca cu decari, cu nouari, cu optari. Poate la septica. Eu niciodata nu incep echipa in jurul unui decar. Ok, decarul e decar. Sunt jucatori rari care trebuie sa aiba pasa finala, sa bata lovituri libere.

Ianis Hagi a crescut foarte mult dupa perioada Fiorentina. La inceput nu-mi placea de el. Nu cred ca exista in lume un jucator care sa bata cornere cu ambele la fel de bine cu ambele picioare.

”Nici Gica atunci cand juca, imi amintesc de el ca eram copil de mingi la Sportul. Cred ca Ianis Hagi e numarul zece pentru nationala”, a declarat Marius Sumudica la revenirea in tara din Turcia, acolo unde o antreneaza pe Gaziantep.

De vazut in ce masura Ianis Hagi va obtine numarul zece la nationala mare in actuala campanie de calificare.

De asemenea, Sumudica a vorbit si despre urmatoarele meciuri ale Romaniei, respectiv sansele de calificare la EURO 2020.

”Sunt foarte importante. Trebuie sa facem sase puncte, daca face sase puncte speram in continuare la calificare. Daca nu facem sase puncte, va fi foart greu”, crede tehnicianul roman.



Decarul propus de Sumudica la nationala: ”Cred ca e unic in lume”