Echipa Nationala

De ce n-a mai fost convocat Mitrita la nationala. Contra da cartile pe fata

Sursă foto: https://twitter.com/MLSWORKS

Mijlocasul Alexandru Mitrita marcheaza gol dupa gol in Major League Soccer, cel mai important campionat de peste ocean, dar cu toate acestea a ratat ultimele convocari la echipa nationala.

Selectionerul Cosmin Contra a explicat, miercuri, intr-o emisiune televizata, ratiunea pentru care l-a lasat pe Mitrita in afara lotului primei reprezentative dupa meciul cu Suedia din debutul preliminariilor pentru EURO 2020.

"N-a mai fost pentru ca a plecat intr-un campionat unde...randamentul lui la meciul cu Suedia nu a fost foarte ridicat. Eu cred ca randamentul lui nu a fost bun din cauza fusului orar.

"Nu a exista conflict intre mine si Mitrita, intre Mitrita si unul dintre secunzii meci. A existat o anumita atitutine a lui Mitrita dupa meciul din Suedia. Eu am vorbit cu el in ziua meciului cu Feroe de la Ploiesti, el si-a dat seama ca am dreptate", a spus Cosmin Contra la Pro x.

"Pentru mine e foarte usor sa-l convoc pe Mitrita, sa zboare 14 ore din America si sa stea sapte zile la echipa nationala. Vom vedea daca Mitrita va fi convocat pentru urmatoarea dubla, tinand cont ca in al doilea meci intalnim Norvegia. E imposibil sa multumesti pe toata lumea la echipa nationala", a mai spus selectionerul Romaniei.

Tricolorii intalnesc Feroe in deplasare pe 12 octombrie si cu Norvegia acasa pe 15 octombrie.



De ce n-a mai fost convocat Mitrita la nationala. Contra da cartile pe fata