Echipa Nationala

De ce n-a avut loc Cristi Chivu la nationala de tineret

Mihai Stoichita, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a explicat intr-o conferinta de presa, miercuri, de ce fostul capitan al echipei nationale Cristi Chivu nu a fost luat in calcul pentru postul de selectioner al nationalei de tineret a Romaniei.

“Chivu a fost una dintre optiunile enuntate la penultima intalnire a Comisiei Tehnice. Au fost Adi, Chivu, Edi Iordanescu, Costel Enache, Maldarasanu. Am luat legatura cu ei, am discutat si cu cluburile. Nu prea au fost de acord. Nu au fost optiuni primordiale. Ce mi-a placut la Adi Mutu a fost ca era disponibil sa ia primul avion si sa vina la Bucuresti.

“N-am vorbit cu Cristi Chivu. El abia a terminat un ciclu de antrenament cu copii de sub 14 ani. Acum este la sub 17 ani si trebuie sa fiu extrem de rational cu toate deciziile pe care trebuie sa le iau. Prima linie era reprezentata de antrenori cu experienta la nivel juvenil in Romania. 

“Concluzia este ca in momentul actual Adi Mutu este cea mai buna optiune pentru nationala de tineret a Romaniei”, a declarat Mihai Stoichita



De ce n-a avut loc Cristi Chivu la nationala de tineret