Echipa Nationala

Daum face analiza dupa meciul cu Armenia: "Ne-am dezlantuit"

Selectionerul Christoph Daum a vorbit la cald despre meciul castigat de Romania in Armenia si a subliniat importanta tinerilor in rezultatul pozitiv obtinut la Erevan.

“Romania a inceput meciul foarte motivata si dupa primul gol baietii s-au dezlantuit, dar nu se intampla foarte des sa castigi cu un asemenea scor. Am facut foarte multe schimbari si au fost 3-4 jucatori noi, am schimbat si sistemul. Totul a mers bine si ma bucur in special pentru jucatorii tineri. Cred ca echipa nationala trebuie sa fie un exemplu pentru celelalte echipe in sensul folosirii a cat mai multi jucatori tineri. Fotbalul romanesc are viitor”, a spus Daum la TVR.

“Marin are multa calitate si puterea de a rezista pe teren 90 de minute. Rotariu a avut si el o evolutie foarte buna. Trebuie sa demonstram si in Kazahstan ca am facut un pas inainte. Trebuie sa demonstram de la meci la meci ca am facut pasul inainte. Este important ca urmatorul meci sa fie castigat. Trebuie sa fim intr-o forma foarte buna, fizica si psihica”, a adaugat Daum.

In incheiere Daum a spus ca este in continuare o grupa dificila, deschisa si oricare dintre echipe are sansa calificarii.



Daum face analiza dupa meciul cu Armenia: "Ne-am dezlantuit"