Echipa Nationala

Daum dupa 0-1 cu Rusia: "De ce ar trebui sa renunt?"

Christoph Daum nu a explicat ce a incercat sa joace Romania in amicalul cu Rusia, dar a spus cu subiect si predicat ca nu avem nevoie de un numar zece la echipa nationala.

“Am primit feedback cu privire la cativa jucatori noi, am vazut cateva faze in care am combinat bine, insa trebuie sa imbunatatim fazele din ultimii 30 de metri. S-a muncit foarte bine in flancuri, in special Rotariu care a jucat impresionant pentru primul meci. Am dat semnalul ca ne gandim la jucatori noi, insa vedem cat de importanta este experienta altor jucatori care nu au evoluat in acest meci”, a spus Daum dupa meci la Dolce Sport.

“Nu a fost doar un meci amical, ci si un meci in care puteam testa fotbalisti. Toti jucatorii pe care i-am invitat aici meritau sa-si arate potentialul pentru nationala Romaniei. Data viitoare vom repeta experimentul. Nu prea vad lucruri constructive, ci doar dispute personale lipsite de respect in fotbalul romanesc. Nici n-ar trebui sa raspund la aceasta intrebare (n.r. - daca s-a gandit sa renunte). De ce ar trebui sa o fac? Criticile sunt normale si oricine ar fi in locul meu ar avea parte de aceleasi critici”, a adaugat Daum.

Acesta a comentat si absenta unui numar 10 in echipa nationala a Romaniei.

“Nu stiu daca avem nevoie de un numar zece. N-a fost niciun jucator in lot care sa poarte acest numar sau care sa-l solicite”, a mai spus Daum.



Daum dupa 0-1 cu Rusia: "De ce ar trebui sa renunt?"