Echipa Nationala

Daum, dezlantuit in presa germana. Vede o coalitie impotriva sa

Sursă foto: rtl.de

Christoph Daum a vorbit in presa din tara natala despre existenta unui complot care vizeaza indepartarea sa pentru a lovi in actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu.

“Este vorba despre cine preia controlul federatiei. Anul viitor sunt alegeri si eu il reprezint pe acest presedinte care a venit cu o politica transparenta a FRF. Este un om care lupta pentru integritate”, a spus Daum intr-un interviu pentru cunoscutul post de televiziune RTL.

“Cu mine nimeni nu poate sa faca vreo afacere legata de vreun jucator. De ce va uitati doar la rezultate si nu apreciati pasiunea cu care lucrez?”, s-a mai intrebat retoric Daum.

Selectionerul german al nationalei Romaniei se afla sub mare presiune dupa infrangerea cu Polonia, una care a lasat prima noastra reprezentativa cu sanse teoretice de calificare la Cupa Mondiala de la anul.

Pana si Razvan Burleanu, omul care l-a adus pe Daum la nationala, spune ca viitorul neamtului la carma primei reprezentative depinde de o analiza a Comisiei Tehnice a FRF si de sedinta Comitetului Executiv.

Daum are contract pana in 2018, dar a spus dupa amicalul cu Chile ca nu sta intr-un contract si ca este animat de proiectul lui Burleanu de relansare al fotbalului romanesc.

Inaintea meciului cu Chile acelasi Daum spunea ca intelegerea initiala a fost de a califica Romania la EURO 2020, afirmatie contrazisa de insusi Burleanu.

"Obiectivul a fost calificarea la Cupa Mondiala din 2018", a spus presedintele FRF.



Daum, dezlantuit in presa germana. Vede o coalitie impotriva sa