Echipa Nationala

Daum despre sansele de calificare si neconvocarea lui Alibec

Selectionerul Christoph Daum a vorbit, luni, despre apropiata partida cu Armenia din preliminariile Cupei Mondiale, meci programat vineri seara pe Arena Nationala, si decizia de a-l lasa in afara lotului pe atacantul Denis Alibec.

“Trebuie sa fim optimisti, dar in acelasi timp si realisti. Putem spune ca avem 50 la suta sanse, daca suntem optimisti. Daca suntem realisti, uitati-va si voi. Activez de peste 30 de ani in fotbal si niciodata nu a fost o atmosfera relaxanta. Mereu exista presiune si asteptari. Este o parte a fotbalului”, a spus Daum.

“Poate nu este momentul sa-l aduc pe Alibec. Trebuie sa oferim informatii catre public, dar in acest caz este ca o relatie intre doctor si pacient, iar unele informatii trebuie sa ramana confidentiale. Din cauza presiunii, a mass-media, multi ma ataca verbal pe strada. Inteleg asta. Cred in Alibec si daca va mentine atitudinea de acum usa ii va fi deschisa. Urmarim mai multi jucatori, printre care si el”, a mai spus Daum.

Romania pastreaza sanse teoretice de a prinde un loc la barajul pentru Cupa Mondiala de anul viitor si vineri suntem practic obligati sa invingem Armenia, de altfel singurul adversar pe care l-am intrecut pana acum in grupa de calificare.



Daum despre sansele de calificare si neconvocarea lui Alibec