Echipa Nationala

Daum la conferinta de presa dinaintea meciului cu Rusia: "Sunt increzator ca putem juca mai bine. Vom lupta pentru victorie"

Christoph Daum a sustinut, luni seara, la Gronzyi, conferinta de presa oficiala inaintea amicalului Rusia-Romania de marti, meci care va fi live text pe onlinesport.ro de la 18:00.

"Toata lumea a fost dezamagita dupa infrangerea cu Polonia. Nimeni nu se astepta ca acel meci sa se incheie cu 0-3. Eu sunt insa increzator ca putem juca mai bine decat am facut in urma cu cateva zile. Am invatat din greselile nostre, iar in meciul cu Rusia trebuie sa demonstram ca acestea nu sunt simple vorbe. Nu doar imi misc buzele la conferinta, ci o spun din inima. Avem nevoie de rezultate, trebuie sa trecem peste si doar cu o concentrare la toate meciurile ramase putem ajunge la Cupa Mondiala din Rusia", a spus Daum.

"Il cunosc pe Stanislas Cherchesov, suntem foarte apropiati. Pare ca el nu si-a incheiat niciodata cariera de jucator. Echipa lui arata un fotbal bun, iar maine vom vedea pe teren numerosi jucatori buni din partea ambelor echipe. Dupa acest meci noi vom trage concluzii importante. Este o placere sa jucam aici in Rusia, dar am venit sa luptam pentru victorie", a adaugat Daum.

Alaturi de selectioner la conferinta de presa au mai fost prezenti jucatorii Costel Pantilimon si Florin Andone, doi dintre foarte probabilii titulari in meciul de marti seara.

La Groznyi a fost deplasat un lot de 19 jucatori, dupa ce alti zece fotbalisti care au facut parte din lot la meciul cu Polonia au fost lasati sa plece: Maxim, Ivan, Benzar, Hoban, Stanciu, Chipciu, Moti, Keseru, Tatarusanu si Chiriches.

Romania va intalni doar pentru a doua oara Rusia dupa destramarea Uniunii Sovietice. La precedenta intalnire disputata pe stadionul Ghencea din Bucuresti echipa noastra s-a impus cu 3-0 pe 26 martie 2008. Golurile echipei noastre au fost marcate atunci de Marica (45), Daniel Niculae (69) si Marius Niculae (75). Selectionerul Rusiei era la vremea respectiva olandezul Guus Hiddink.

Meciul Rusia-Romania programat marti seara la Groznyi cu incepere de la ora 18:00, va putea fi urmarit live text, minut cu minut, pe onlinesport.ro



Daum la conferinta de presa dinaintea meciului cu Rusia: "Sunt increzator ca putem juca mai bine. Vom lupta pentru victorie"