Echipa Nationala

Daum anunta un joc ofensiv cu Armenia: "Trebuie sa controlam jocul"

Sursă foto: rtl.de

Selectionerul Christoph Daum a prefatat intalnirea de vineri dintre Romania si Armenia, partida pe care tricolorii sunt obligati sa o castige pentru a pastra sanse minime la calificarea.

"Nu stiu daca este un avantaj ca am castigat meciul tur de la Erevan. Ei au o echipa complet diferita, o echipa foarte bine organizata. Trebuie sa scoatem la suprafata potentialul nostru, sa ne cream ocazii si sa inscriem goluri", a declarat Daum in conferinta de presa de la Arena Nationala.

"Bineinteles ca rezultatele influenteaza prezenta scazuta a spectatorilor la meciuri. Trebuie sa recuperam incepand cu acest meci, sa ne concentram si sa obtinem cel mai bun rezultat in a convinge fanii sa vina intr-un numar cat mai mare alaturi de noi la partida urmatoare. In meciul cu Chile am aratat ca suntem intr-o linie de dezvoltare si ca la fel vom merge mai departe", a mai spus Daum.

Reactia fanilor

"Ca antrenor trebuie sa traiesti mereu cu perspectiva reactiei nefavorabile a suporterilor. Sunt pregatit si imi asum responsabilitatea. Niciodata nu-mi e teama indiferent de ceea ce se intampla", a adaugat selectionerul Romaniei despre o posibila reactie ostila a fanilor la meciul cu Armenia.



Daum anunta un joc ofensiv cu Armenia: "Trebuie sa controlam jocul"