Echipa Nationala

Comisia Tehnica i-a stabilit soarta lui Daum

Christoph Daum va fi dat afara de la carma echipei nationale in urma propunerii pe care a facut-o Comisia Tehnica a FRF.

“A avut loc o evaluare și o dezbatere privind situația echipei naționale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenți astăzi, cât și cei absenți, prin telefon, s-au pronunțat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naționale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca președintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuț Badea și Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecționer”, a declarat Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a luat act de de votul Comisiei Tehnice si va demara discutiile pentru rezilierea contractului cu Daum.

“În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum și, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecționer, în baza propunerilor primite de la președintele Comisiei Tehnice”, a spus Burleanu.

Dan Petrescu este in pole position sa fie numit selectioner al nationalei, dar pe lista scurta se mai afla Cosmin Contra, Walter Zenta sau chiar Victor Piturca.



Comisia Tehnica i-a stabilit soarta lui Daum