Echipa Nationala

Daum admite ca are putine alternative la nationala si face apel la rabdarea fanilor

Christoph Daum insista ca, desi diminuate dupa infrangerea cu Polonia, sansele de calificare la Cupa Mondiala din Rusia inca exista si spune ca nu se astepta sa aiba o baza de selectie atat de redusa cand a preluat echipa nationala a Romaniei.

“Nu este nimic pierdut. Poate ca astazi nu am jucat la nivelul nostru. Avem jucatori cu un caracter fantastic in echipa si trebuie acum sa o dovedim pe teren. Chiar daca e greu de acceptat pentru mine ca antrenor ca am pierdut, trebuie sa admitem ca echipa adversa a fost mai buna. Pentru mine este o placere sa lucrez alaturi de aceasta tanara echipa si stiu cat de important este pentru jurnalisti si suporteri sa ne calificam dupa atat de mult timp la o Cupa Mondiala. Aveti dreptul sa ne criticati pentru ca e greu de suportat sa pierdem cu 3-0”, a spus Daum la conferinta de presa de dupa meciul pierdut cu Polonia.
 
“Nu-mi explic de ce astazi jucatorii nostri au inceput atat de static, la asteptare, si au lasat atat de multe spatii libere. Preconizam ca vor fi mult mai multe alternative de jucatori cand am preluat echipa nationala. Acum trebuie sa aducem la lot si jucatori fara o experienta internationala foarte mare. Este mult de lucru, dar nimic nu e pierdut. Stiam de la inceput ca va fi greu sa ne calificam la Cupa Mondiala. Cu Polonia am jucat sub nivelul nostru. E dezamagitor, dar trebuie sa admitem ca jucatorii lor au fost la alt nivel”, a adaugat selectionerul Romaniei.                                                 



Daum admite ca are putine alternative la nationala si face apel la rabdarea fanilor