Echipa Nationala

Daum a vorbit despre posibila demisie

Christoph Daum, selectionerul nationalei Romaniei, a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa despre posibila demisie de la carma primei reprezentative.

“Credeti ca daca imi dau eu demisia va fi un pas inainte pentru fotbalul romanescu sau ca actualii jucatori vor evolua mai bine? Nu cred”, a spus Daum.

Acesta a mai spus ca nivelul Ligii 1 l-a dezamagit si ca se astepta sa gaseasca altceva in Romania, dar asigura ca in viitorul apropiat Romania va fi capabila sa se bata cu echipe de nivel mediu.

In alta ordine de idei, Daum a mai spus ca nu este interesat de nicio oferta din zona araba indiferent da valoarea financiara.

“Am avut pe masa in urma cu doua saptamani o oferta de 2.5 milioane de euro din tarile arabe, dar nu ma duc acolo nici pentru alte doua milioane in plus. Nu alerg dupa bani. Sunt lucruri si valori mai importante decat banii”, spune Daum.

Sanse cu Polonia

“Trebuie sa jucam la maximum si daca vom face asta va veni si rezultatul. Cu Polonia, o echipa puternica, trebuie sa ne depasim limitele. Trebuie sa ne aparam bine, sa avem ocazii de a marca si sa inscriem. Antrenam capacitatea de finalizare a fiecarui jucator”, a spus selectionerul nationalei Romaniei.

Meciul Polonia – Romania va fi live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 21:45.



Daum a vorbit despre posibila demisie