Echipa Nationala

Daniel Prodan, condus pe ultimul drum de familie, colegi si suporteri. Mesaj emotionant din partea lui Gica Popescu

Pentru fostul mare international Daniel Prodan cimitirul din Pipera a fost, sambata, capat de linie dupa o viata incheiata abrupt la doar 44 ani.

Fostii componenti ai echipei nationale au venit sa-si ia adio de la colegul lor, primul membru al Generatiei de Aur care pleaca dintren noi.

La inmormantare au fost prezenti Anghel Iordanescu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cosmin Contra, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea, Dumitru Dumitriu, Laurentiu Reghecampf, Mihai Stoica, Mihai Stoichita, Florin Raducioiu, Marius Lacatus, Gino Iorgulescu, Anton Dobos, Ilie Dumitrescu, Viorel Moldovan, Valeriu Argaseala, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

Razvan Burleanu nu a fost prezent si a explicat intr-o postare pe blogul personal motivele pentru care a preferat sa stea departe. De altfel, Burleanu nici nu a fost prezent in tara in aceste zile.

[news-121974]

Suporterii stelisti, care au fost prezenti si vineri seara la Arena Nationala, au afisat pe gardul cimitirului doua bannere cu mesajele:

"Suflet nobil, fundas de fier / Inca o stea se ridica la cer" si "Baietii din Titan, alaturi de Prodan".

Gica Popescu, cel supranumit Baciul in perioada cand juca la echipa nationala, si-a asumat rolul de capitan citind un mesaj emotionant in fata celor prezenti.

"Am pierdut un coleg si un prieten pe care orice om si l-ar fi dorit aproape. Un suflet mare, care iubea atat de mult oamenii si raspandea in jurul lui numai bucurie. Plecarea lui ne-a sfasiat pe toti. Pe cat de mari au fost bucuriile traite impreuna, pe atat de dureroasa este despartirea de el. Avea planuri atat de mari cu fotbalul si isi dorea din toata inima sa schimbe lucrurile, sa le faca sa straluceasca la fel ca inainte", a spus Gica Popescu.

"Generatia noastra de aur nu mai e in formula completa. Ne e teribil de greu sa jucam in minus, dar ii promitem lui Didi ca o sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca el sa-si vada, de acolo, de sus, visurile implinite. Cu cateva minute inainte ca el sa ne paraseasca, ultimele lui cuvinte pentru mine au fost: Sunt alaturi de tine, Gica! Da, Didi, simt asta…Chiar daca nu mai esti aici, vei fi prezent in sufletul meu pentru totdeauna. Ramas bun, prieten de aur!", si-a incheiat Popescu mesajul.



Daniel Prodan, condus pe ultimul drum de familie, colegi si suporteri. Mesaj emotionant din partea lui Gica Popescu