Echipa Nationala

Dan Petrescu vrea la echipa nationala si il sustine pe Gica Popescu

Dan Petrescu a declarat luni ca se vede antrenand echipa nationala si ca il sustine pe Gica Popescu pentru postul de presedinte, la alegerile de pe 25 martie 2014.

"Este ceva extraordinar cand te doreste lumea, cu atat mai mult la echipa nationala, unde cel mai greu cuvant il au de spus suporterii. Asta este cel mai important. Ramane de vazut ce va fi, insa din pacate nu cred insa ca suporterii vor decide selectionerul. Eu il sustin pe Gica Popescu la Federatie si imi doresc sa iasa el. Dar nu trebuie neaparat ca Popescu sa fie presedinte pentru ca eu sa vin la nationala. Si cu un alt presedinte ma vad pe viitor la echipa nationala. Nu stiu cand, dar ma vad intr-o zi acolo", a spus Dan Petrescu.

Actualul selectioner, Victor Piturca, nu a fost dat afara luni, 16 decembrie, la sedinta Comitetului Executiv al FRF. Mai mult, el a chiulit si a trimis raportul de activitate in scris.

Alegerile vor avea loc pe 25 martie 2014, atunci cand noul presedinte este de asteptat sa tl dea afara pe Piti.

Piturca nu vrea sa plece pentru ca are o clauza de peste 1 milion de euro pe care vrea sa o primeasca de la FRF, dar intre timp se pare ca antreneaza din umbra echipa CS U Craiova, acolo unde ar putea deveni oficial antrenor din vara anului viitor.



Dan Petrescu vrea la echipa nationala si il sustine pe Gica Popescu