Echipa Nationala

Cum ne-au simtit nemtii. Low: “Romania este mai buna decat Islanda”

Sursă foto: https://twitter.com/DFB_Team/

Romania a pierdut la un gol diferenta confruntarea cu Germania din preliminariile Cupei Mondiale. Un meci in care ei ne-au dominat pe alocuri categoric, dar in care am avut si noi ocazii de a marca.

“Romania este tehnic mai buna decat Islanda. De asemenea si in atac.

“Am castigat mult mingea, am avut faze bune, dar trebuie sa criticam modul in care ne-am folosit ocaziile. Am fi putut sa ne facem misiunea mult mai usoara marcand al doilea gol”, a declarat selectionerul Joachim Low.

Manuel Neuer nu a avut ce apara si a avut ragazul necesar sa observe evolutia solida a omologului sau din poarta Romaniei.

“Portarul lor a avut cateva interventii bune. Felicitari”, a transmis Neuer dupa meci.

“Ar fi trebui sa marcam al doilea gol, pentru a nu mai fi in pericol sa pierdem doua puncte. Ne-a lipsit inteligenta la finalizare”, a mai spus acesta.

Serge Gnabry, marcatorul unicului gol de pe Arena Nationala, a subliniat importanta celor trei puncte.

“Am avut mai multe contraatacuri in a doua repriza, dar n-am reusit sa mai marcam o data, asa ca ne-am facut singuri treaba dificila”, a spus jucatorul german.

Germania conduce grupa din care face parte Romania, cu sase puncte dupa doua meciuri.

Echipa noastra are trei puncte si a coborat pe locul patru, dupa Armenia (6 puncte) si Macedonia de Nord (3 puncte si un golaveraj superior dupa victoria cu Liechtenstein).

Romania joaca, miercuri seara, in Armenia. O partida care devine extrem de importanta in economia luptei pentru locul al doilea in grupa.



Cum ne-au simtit nemtii. Low: “Romania este mai buna decat Islanda”