Echipa Nationala

Cum a refuzat Sapunaru nationala: "Nea Piti, eu mi-am luat bilete de vacanta!"

Victor Piturca a facut public dialogul pe care l-a avut cu Cristi Sapunaru despre convocarea la echipa nationala. Piturca a reconfirmat ca Sapunaru este exclus pe viata.

Sapunaru si-a închis usa la nationala dupa ce l-a anuntat pe Piti ca nu ar dori sa mearga în cantonamentul din aceasta vara, iar apoi n-a mai raspuns la telefon.

Ajuns la 28 de ani, Sapunaru are doar 9 prezente in echipa nationala
Aparitii rarisime

"Pe Sapunaru nu îl mai iau în calcul la nationala. I-am spus la ultima actiune ca îl astept în vara pentru turneul din Elvetia si Austria, mi-a raspuns «nu stiu, nea Piti, eu mi-am luat bilete de vacanta». Eu nu i-am zis nimic atunci, iar când l-au sunat oamenii din staff-ul meu acum, înainte de actiune, nu le-a raspuns, desi stie numerele de telefon", a spus Piturca la Dolce Sport.
 
 În schimb, Piturca se asteapta ca Cristi Chivu sa se razgândeasca si sa revina la echipa nationala.

"Probabil ca voi purta o discutie cu Cristi Chivu despre revenirea la nationala. A trecut printr-o perioada grea, nu a jucat constant la echipa lui de club, iar suporterii de la Inter  l-au contestat. Eu îl cunosc, stiu ca l-a marcat. Acum a început o perioada noua. Cred ca a luat decizia cea mai buna, acum se încarca si el cu alte energii. Eu mi-as dori din tot sufletul sa vina la echipa nationala, atât pentru el, cât si pentru jucatorii tineri care sunt acum. Chiar si sa stea pe banca, nu neaparat sa fie în teren. E imposibil sa nu îti doresti sa joci la nationala daca iubesti echipa nationala, asa cum a iubit-o el", a explicat Piti.



Cum a refuzat Sapunaru nationala: "Nea Piti, eu mi-am luat bilete de vacanta!"