Echipa Nationala

Cosmin Olaroiu la nationala? Cat trebuie sa plateasca FRF pentru a-l elibera de contract

Perspectiva de a-l avea pe Cosmin Olaroiu in viitorul apropiat pe banca echipei nationale a Romaniei ramane doar un vis.

Cel mai bine platit antrenor roman al momentului se afla sub contract in China cu Jiangsu Sainty, echipa care ii plateste un salariu exorbitant: 8.3 milioane de dolari pe sezon!

In plus, Olaroiu are o clauza de reziliere ridicata la 6 milioane de dolari, o suma imposibil de achitat de catre Federatia Romana de Fotbal.

"În primul rând, până acum, când vorbim noi, nu m-a căutat nimeni de la FRF. Şi nici nu cred că se va întâmpla asta, fiindcă ei ştiu că eu sunt sub contract.

"Mă bucur că oamenii din ţară, suporterii, îmi apreciază munca, dar, în acest moment, nu pot pleca din China", a declarat Cosmin Olaroiu pentru Adevarul.

FRF va anunta in perioada urmatoarele numele selectionerului care va conduce nationala dupa mandatul lui Cosmin Contra in misiunea aproape imposibila de a ne califica la EURO 2020.

Romania isi afla vineri, ora 13:00, adversara pe care o va intalni in semifinalele barajului din Liga Natiunilor, in martie 2020.



Cosmin Olaroiu la nationala? Cat trebuie sa plateasca FRF pentru a-l elibera de contract