Echipa Nationala

Cosmin Contra vrea la nationala si asteapta un semn din partea FRF

Cosmin Contra este unul dintre antrenorii aflati in carti pentru preluarea echipei national, iar antrenorul lui Getafe spune ca ar fi dispus sa preia prima reprezentativa dar numai in anumite conditii.

Contra spune ca are o clauza care il tine la Getafe, dar ca lucrurile se pot rezolva cu interesul oficialilor de la FRF.

“S-a vorbit despre mine, dar altcineva n-a vorbit cu mine. Aici ajunge semnalul mai tarziu. Sunt lucruri care trebuie discutate si bineinteles ca eu am o situatie contractuala aici la Getafe. Eu sunt dispus sa vin la echipa nationala dar numai in anumite conditii si cu acceptul presedintelului de aici. Trebuie sa discutam si sa ajungem la un numitor comun, iar apoi sa mergem sa discutam cu presedintele de la Getafe”, a spus Contra la Dolce Sport.

“Eu daca vin vreau sa fac treaba foarte buna si sunt un tip ambitios. Sunt multe lucruri de vorbit si de pus la punct. Daca plec de aici trebuie sa platesc niste bani, am o clauza. Nu e usor sa vin in Romania fara sa fac anumiti pasi”, a mai spus Contra.

Contra a mai spus ca din punctul sau de vedere este exclus sa fie secund la echipa nationala intr-o eventuala schema cu Anghel Iordanescu principal.

“Eu nu vin la echipa nationala ca secund. Nu las Getafe, Primera Division si Spania pentru a veni secund la nationala”, a lamurit Contra.



Cosmin Contra vrea la nationala si asteapta un semn din partea FRF