Echipa Nationala

Cornel Dinu: “Un haos total. Piturca e hohotul de ras al istoriei noastre fotbalistice”

Cornel Dinu, fost selectioner al echipei nationale, a criticat in termeni duri pregatirea pe care Victor Piturca a realizat-o pentru dubla de baraj cu Grecia.

“Nu cred ca aici ne este limita si nu s-a dovedit decat intunericul din pregatirea ofensiva de joc a lui Piturca. A fost un haos total, n-am avut nicio ocazie si n-am inteles nimic din jocul echipei poate cu exceptia lui Hoban. Golul lor a fost ceva intre Zorba si Nana Mouskouri si de acolo mingea s-a dus in poarta. O singura pasa am vazut pe culoar prin minutul 60 undeva in stanga spre Marica. Un haos total si in afara stadionului si in stadion, ma refer la societatea romaneasca. Drama este ca avem acel verset “barbarii de tirani”, dar din pacate se refera la noi insine”, a spus Dinu la Digi Sport.

“Cred ca puteam sa asezam o echipa mult mai competitiva, dar se reconfirma ca un atacant asa cum a fost PIturca, nu stie sa pregateasca o echipa de atac. Este hohotul de ras al istoriei noastre fotbalistice. N-am inteles pe unde joaca Tanase, saracul Maxim nu stia pe unde este”, a completat Dinu.

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala dupa 1-3 in deplasare si 1-1 cu Grecia pe teren propriu.



Cornel Dinu: “Un haos total. Piturca e hohotul de ras al istoriei noastre fotbalistice”