Echipa Nationala

Cornel Dinu distruge echipa nationala: "Am fost ciolan cu fasole"

Cornel Dinu a pus punctul pe "i" dupa meciul Romania - Ungaria. Parerile sale coincid si cu ale noastre, mai ales la partea de echipa (Stancu trebuia schimbat) si ca Romania nu a fost depasita fizic, ci tehnic si tactic, dar si Turcia a fost un adversar superior fata de Ungaria. O reteta a insuccesului, descrisa plastic, dar si bine de Procuror.

"Acest meci este greu de digerat? Ciolanul cu fasole e greu de digerat. Echipa noastra a fost un fel de ciolan cu fasole.  Ungaria a fost cea mai slaba echipa din ultimii 50 de ani care a venit in Romania. Am avut si multa sansa si i-am batut. De data asta, Turcia a fost cel putin o clasa peste noi. Bogdan Stancu a intrat in legea eutanasierii deja, i s-au taiat ghearele si nu a zgariat cu nimic", a spus Cornel Dinu.

"Echipa care castiga nu se schimba, Maxim trebuia lasat si punctele vulnerabile trebuiau schimbate, cum ar fi Stancu. Romania nu are nici o idee de combinatii simple, cum ar fi pase in terenul advers si nici de cele complicate, totul este din intamplare. Turcia are mentalitate de fost mare imperiu, iar asta s-a vazut de la Terim la jucatorii de pe teren. Explicatia ca nu rezistam cu meci la patru zile este groaznica, este o totala neintelegere a unor jucatori de performanta. Nu a fost vorba de rezistenta. Si Turcia a jucat acum patru zile, poate un meci mai greu decat cu Romania pentru ca a fost in fata unei echipe care s-a aparat cu zece jucatori in 20 de metri. Este o scuza dramatica, este hazos", a mai spus Procurorul.

"Nu poti primi gol cu doi stoperi si adversarul sa loveasca mingea dintre ei cu umarul. Putea fi si 3-0. Chiriches este depasit la duelurile aeriene, iar Goian a pus mainile pe jucatorul turc, nimic altceva la primul gol", a mai declarat el la Digi Sport.



Cornel Dinu distruge echipa nationala: "Am fost ciolan cu fasole"