Echipa Nationala

Contra, prima reactie dupa victoria cu Lituania

Sursă foto: https://twitter.com/FIFAcom

Cosmin Contra, selectionerul nationalei Romaniei, a vorbit la cald dupa meciul castigat de tricolori cu Lituania in Liga Natiunilor.

“Sunt fericit pentru baieti. Stiam ca va fi un meci foarte greu. O echipa care se bate pentru fiecare minge, sunt agasanti si agresivi in dueluri. Chiar daca am suferit, ma bucur ca baietii nu au renuntat si am reusit sa castigam in ultimul minut al prelungirilor. Arata caracterul baietilor. Fortele s-au egalat pe un asemenea teren. Ei ne-au asteptat cu un sistem 5-3-2 foarte straniu. Apoi ei au schimbat sistemul la 4-4-2 si am suferit pentru ca ne-au adus un om la mijloc si n-am stiut ce sa mai facem", a spus Contra la protv.

“Nu stim sa gestionam ultimele minute de joc. Putea sa ne coste scump, dar e bine ca a iesit cum a iesit. Trebuie sa ne recuperam pentru ca ne asteapta un meci foarte greu. Daca invingem putem trece pe primul loc. Obligati nu suntem sa castigam, vom incerca sa castigam. Speram ca stadionul sa se umple si sa ne poarte spre o victorie care ne-ar da sansa sa depindem de noi in ultimele doua meciuri”, a mai spus selectionerul primei reprezentative.

Romania a invins Lituania in deplasare, cu 2-1, prin golurile marcate de Alexandru Chipciu si Alexandru Maxim.

In clasament Romania are 5 puncte dupa trei meciuri si ocupa locul doi. Serbia conduce grupa, cu 7 puncte.



Contra, prima reactie dupa victoria cu Lituania