Echipa Nationala

Contra: "Orice jucator poate fi titular cu Serbia"

Sursă foto: frf.ro

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit, sambata, despre meciul cu Serbia programat la Bucuresti in Liga Natiunilor.

"Am avut doua zile la dispozitie, dar stiu ca baietii sunt inteligenti si au prins partea tactica pe care o vreau de le ai. Incerc sa aleg formula cea mai buna si sa fiu inspirat maine. Sper ca pana la ora meciului sa treaca starea de oboseala, pentru ca trebuie sa alergam mult si sa aratam bine din punct de vedere fizic. Toti sunt variante pentru maine la ora jocului. Ii vad pe toti dornici ca partitura tactica sa fie dusa la bun sfarsit. Orice jucator poate sa fie titular maine", a declarat Contra intr-o conferinta de presa.

"Sunt circumstante sa avem un joc mai putin bun. Poate adversarul, poate perioada aceea proasta care te face sa cazi intr-un meci. Cred ca la echipa nationala primeaza si rezultatul. Vreau sa ne calificam la Campionatul European. Conteaza rezultatul si nu jocul echipei", a mai spus selectionerul primei reprezentative a Romaniei.

Despre eroul de la Vilnius selectionerul a spus: "Maxim a avut un inceput bun de sezon in Germania, marcand goluri in diferite sisteme de joc. E un jucator polivalent si asta face sa fie un jucator valoros pentru echipa nationala".

Contra a vorbit si despre performanta nationalei de tineret sub 21 ani, foarte aproape de calificarea la Campionatul Europaen de anul urmator.

"Dupa 20 ani avem o performanta buna la nivelul nationalei de tineret, iar aceasta generatie are posibilitatea sa faca mult mai bine tranzitia spre echipa mare. Un turneu final ii va maturiza mult mai repede", a spus Contra.



Contra: "Orice jucator poate fi titular cu Serbia"