Echipa Nationala

Contra nu si-a pierdut increderea: "Putem pune probleme oricui"

Sursă foto: frf.ro

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit, duminica, intr-o conferinta de presa la Belgrad inaintea meciului cu Serbia despre existenta unei unui negativism in jurul echipei nationale.

“Se vorbeste foarte mult de egalul cu Muntenegru, dar eu cred ca per ansamblu nu se analizeaza corect acest meci. Nu am fost inspirati sau nu am avut jucatori pe faza de atac care sa mai faca ceva diferit la acel meci. Fiind egal se pare ca tot negativismul acesta a revenit in jurul echipei nationale. Daca se inscria vorbeam mama, ce meci a facut echipa nationala impotriva Muntenegrului”, a spus Contra.

Acesta si-a mai exprimat increderea in nucleul de jucatori care compune lotul primei reprezentative.

“Avem jucatori care daca prind o zi buna pot pune in dificultate orice adversar si n-am nici cel mai mic dubliu ca maine vom pune in dificultate nationala Serbiei. Criza la nationala? Nu stiu daca e o criza. De cand e Cosmin Contra antrenorul nationalei in zece meciuri are o infrangere. Conteaza rezultatele din meciurile oficiale, dar eu vad o imbunatatire a jocului foarte mare”, mai crede selectionerul Romaniei.



Contra nu si-a pierdut increderea: "Putem pune probleme oricui"