Echipa Nationala

Contra, multumit de atitudinea jucatorilor

Sursă foto: frf.ro

Selectionerul Cosmin Contra s-a declarat multumit de atitudinea jucatorilor primei reprezentative la amicalul castigat cu Turcia, scor 2-0, prin dubla lui Grozav.

"Sunt foarte multumit in primul rand de atitudine. Mi-am dorit sa avem agresivitate in partea adversa, sa stam cat mai departe de poarta noastra si sa ducem actiunile in careul Turciei. Cred ca am facut o prima repriza buna, cu agresivitate, cu presing. Ne mai lipseste linistea cand ajungem la centrari sau ultima pasa", a spus Contra dupa meci la Pro X.

"Nu trebuie sa ne imbatam cu apa, dar suntem pe drumul cel bun. Putem sa avem atitudine, agresivitate, spirit de sacrificiu. Baietii au inteles ca fara acestea nu putem obtine victorii. E meritul lor ca ei au produs aceasta schimbare. Primul obiectiv al meu a fost ca jucatorii sa revina de placere la echipa nationala si sa-si asume responsabilitatea purtarii tricoului", a adaugat selectionerul nationalei Romaniei.

Instalat pe banca Romaniei inainte ultimelor doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, Contra are doua victorii si un egal in trei meciuri ca selectioner.



Contra, multumit de atitudinea jucatorilor