Echipa Nationala

Contra, mesaj pentru suporterii nationalei: “Sa fim mai responsabiil pe viitor”

Sursă foto: https://twitter.com/ultrastyle01

Romania va disputa al doilea meci cu portile inchise in actuala campanie din Liga Natiunilor, iar selectionerul Cosmin Contra lanseaza un apel catre suporterii echipei nationale.

“Mi-as dori sa fac un apel pentru viitor catre suporteri, pentru ca fara ei fotbalul este mai sarac. Ar trebui sa fim mai responsabili cand suntem pe stadion”, a spus Contra intr-o conferinta de presa.

“Jucatorii au nevoie de spectatori si ei au nevoie de aceste meciuri. Deja sunt doua meciuri intr-un timp scurt si fac apel la ei sa nu mai fie astfel de meciuri pentru ca este straniu”, a adaugat Contra.

Romania a debutat in Liga Natiunilor cu portile inchise contra nationalei statului Muntenegru, urmand a disputa in aceleasi conditii si partida cu Lituania.

UEFA a sanctionat Federatia Romana de Fotbal pentru manifestarile suporterilor la meciul cu Serbia considerate rasiste si xenofobe.

Suporterii romani au scandat “Kosovo, Serbia”, au fost aruncate mai multe fumigene la inceputul partidei, iar intr-un mesaj era subliniat pericolul marxismului cultural si al imigrantilor.



Contra, mesaj pentru suporterii nationalei: “Sa fim mai responsabiil pe viitor”